torsdag 17 maj 2012

Lyckad KM dag!

Uppvärmning + framhoppning:
Han känns lite spänd och så, men det lättade ganska snabbt. Han hade bra tempo men det kvicka och benen under säg va inte på topp men det gick bra till slut, hoppade fram.

Inne på banan 80cm:
Han känns bra och så, på grindhindret stannar han jag går på honom lite extra med skänkeln och då hoppar han! :D Känner mej så himla glad typ.. att jag satt kvar, det va det näst-sista hindret i fas.2 så det kändes bra, dock tog ju det dyrbara sekunder.. men skit nöjd ändå! Sara med Urre och Nicole med Ken kom 2:a.

Carolina blev felfri i clearrounden med Hugo, det säg riktigt bra ut och hade ett o samma tempo hela banan runt, klippte bjök-oxern skit fint och bara tumme upp *det är monligt väder*

Framhoppning + framridning 90cm:
Han är mycket kvickare och galoppen känns 100 % bättre. hoppar fram på oxern en gång och räcket 2-3 ggr. Tagga KM klass!

Inne på banan 90cm:
Han är mycket kvickare och han känns mycket bra! :) Omhoppningen kunde jag ha gjort så mke bättre men eftersom det var första gången får man ju känna sej för och så. Men är jätte nöjd!

Carolinas andra start med Hugo med 2 faser gick inte så lyckad. Tror mamma sa att han stannade på 1:a hindret sen på andra hindret stannade han med men då flög hon av. Såg inte det själv men hon kämpade väl!

Privat ponny KM vann Sara med Urre, Nicole med Ken kom 2:a. Jag kom 4:a i båda klasserna, men så otrligt nöjd ;)

I privat häst KM vann Sandra med Trolleri.

Bilder kommer upp, skickar dom från min HTC!

Ni får ha en bra kväll så ses vi imon!

Helg-planer:

Fredag: Långritt
Lördag: Lotta träning, fixa o knoppa Pennan och gå på kalas
Söndag: Dressyrtävling Div. III omgång 2. Ska rida LC;2 och LB:0.

Bilder kommer snart!

// Amanda :) ♥ 

Grattis Sellan och fin ritt Emma med Clea!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar