måndag 9 juli 2012

Grebbestad veckan o lite boktips!

Hej Hej! :)

Nu är jag hemma från Grebbestad och kan blogga igen :) Som ni såg hade jag nya stövlar och som vanligt när vi är ute och reser hittar vi ridsport butiker ;) Så där blev det ridstövlar och så blev det ridstrumpor :) Jättte härligt. Tror stövlarna ligger på Blocket eller Hästnet om du är intresserad av dem ;)

Min vecka i Grebbestad:

Söndag: Packade upp och handlade mat. Bäddade och fixade i rummet och sedan blev det mat o natti. Eftersom det var första dan o vi kom dit på em så va det, det enda vi hann med just idag :)

Måndag: Idag åkte vi till Nordby köpcenter och stor shoppade :D Det blev en JohnWhitaker keps, Kingsland ridstrumpor, kortbyxor, lite små saker på panduro, nya gympa tennsikor, "vanliga tenniskor", Pippitröja och lite mera :) Därefter blev det inte så mycket mer "intressant".

Tisdag: Idag gick vi nere på bryggan och kollade på maneter och små fiskar :) det va kul. Sen shoppade vi lite där och åt god mat. På kvällen sen blev det "Allsång på skansen".

Onsdag: Idag gick vi nere på bryggan igen och efter lunch åkte vi ner till stranden och solade och gick lite i vattnet men det va sjukt mke maneter och kallt va vattnet så det blev inge bad idag ;)

Torsdag: Carolina va med kompis idag så det blev en dag med mamma o pappa. Först gick vi på bryggan och handlade lite. Sen åkte vi till ICA och köpte baugetter som va dagen lunch ;) I min blev det smör, köttbullar och jordnötter ;) XD vi tog med oss dem ner till stranden med Coca Cola o allt annat och gick ner till stranden o solade i nåra timmar. Inte en manet o vattnet vid strandkanten så vi kollade på sjöstjärnor o hade allmänt bra där nere. Orkade inte bada idag men det skulle ha kunna gått ;)

Fredag: Carolina va med kompis idag med så återigen jag, mamma o pappa på tur. Idag åkte vi ner till Grebbestad och handlade lite. Där det blev böckerna "Förlorad ängel" och "Noras val" som ligger på instagram. Åt mat och sen på hemvägen blev det ridsportbutik. Köptes ett par ridstövlar där och sen åkte vi hem. Sen läste jag :]

Lördag: Packade ihop allt och åkte hem. Plockade upp allt o la det på sin plats igen och klippte av lappar och la skorna i skohyllan. Så det är iordning ;)


ja, det va min Grebbestad vecka. Redan på söndagen sen blev det puttsning av alla träns, sadlar o borst-rengörning.. XD även idag blev det så, men lite annorlunda upplägg :)

Ha det bäst! :D ☻

/ Amanda ♥

 Kepsen vi köpte

BOKTIPS!!!!!!


 Bok ett av serien
 Bok två av serien

 Bok nummer tre i serien

När kommer bok nummer 4 ?

Nån mer som läser dom? :] Kommentra o så ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar